TAART INFORMATIE & SMAKEN

Home  >>  TAART INFORMATIE & SMAKEN

De taarten worden standaard bekleed met fondant (suikerpasta)

op aanvraag met marsepein.

 

standaard word er afgesmeerd met witte Ganache.

 

voor marsepein geld een meerprijs van 5.00 euro.
Bij  voorkeur geeft u dit aan bij bestelling!

 

Geef u wens door bij bestellen.

 

De basistaart is biscuitgebak.
Eventueel kunt u ook kiezen voor chocoladebiscuit.

Of red velvet cake.
(toeslag van 10 euro )

 

Het is luchtig gebak waarbij geen boter gebruikt wordt. uitgezonderd van de Redveltcake.

 

Vulling standaard :
Gevuld met banketbakkersroom & aardbei jam.

Tevens zijn alle jam soorten mogelijk.

Bij andere smaken geldt een meerprijs:
Slagroom*
Aardbeibavariose kersen , sinas*of
Botercrème met aardbei jam.
hazelnootcréme
bostognecréme
oreocréme
chipolata *
bokkepootjescréme *
Chocolade creme wit-melk
aardbeicréme
bananencréme

 

 Voor vers fruit zoals aardbeien of frambozen word de dagprijs gerekend.

 

Staat u smaak er niet bij?
informeer naar de mogelijkheden.

 

* Betekend dat de taart gekoeld moet staan.

 

Bruidstaarten hebben keuzen uit de luxe vulling Champagnecrème met vers fruit.
Deze worden met hoogwaardige suikerpasta bekleed.

 

Vervoer en garantie is bij ophalen tot aan de deur, wanneer u een stapeltaart gaat vervoeren is dit geheel op eigen risico. Fionas’s taarten kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen na het overhandigen van de taart.

Zorg altijd voor een vlakke ondergrond!

Dus plat op de vloer bijrijderpositié of het liefste geef ik de voorkeur aan een lege kofferbak.

Rij rustig over drempels en hobbels en door bochten.REM zachtjes en trek zachtjes op. Zet de taart nimmer op een autostoel of de bank hierdoor kunnen vullingen uitlopen en lagen gaan verschuiven.

Elke taart gaat hier recht de deur uit en goed gestapeld met een goede constructie.

Van elke taart word ook het eind resultaat vast gelegd voor eigen risico.

 

laat de taart nooit langer dan nodig is in de auto staan , maar zorg dat deze z.s.m in een koele ruimte of koeling komt.

 

Onderstaand prijstabel is gebaseerd op basistaarten met eenvoudige decoratie  en standaardvulling
(banketbakkersroom met jam smaak)