High Tea

Home  >>  High Tea

   

High Tea bij Fiona’s Taarten.

Fiona’s Taarten staat inmiddels bekend om haar huisgemaakte High tea met zeer veel lekkernijen (zoet en hartig). Home made, altijd aan een gezellige tafel, intiem voor twee personen of voor een grote groep. Elke High Tea bij Fiona’s taarten is één om niet meer te vergeten.

Een High tea stamt uit de Victoriaanse tijd en is van oorsprong een ‘aantal lekkernijen’ in de namiddag met thee geserveerd. Vanuit Engeland is het naar Nederland overgewaaid en is het inmiddels al goed ingeburgerd in Nederland om met je vriendinnen of vrienden te genieten van lekkere hapjes en de mooiste theesoorten.

De High Tea bij Fiona’s Taarten is mogelijk vanaf 2 personen.

De prijs persoon is €18,50 inclusief onbeperkt thee.

Groepen

De High Tea is uitermate geschikt voor groepen, bij huwelijksfeestjes, familiereünies, verjaardagen, babyshower, personeelsuitjes of een zakelijke bijeenkomst.

Wel graag van te voren reserveren, Fiona’s taarten helpt U graag verder met het maken van een keuze uit de verschillende soorten die er zijn.

Stuur een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Fiona’s Taarten heeft ook cadeaubonnen!

High Tea To Go

Wilt u iemand verrassen met een High Tea bij u thuis of op een andere locatie? Dan kunt u nu ook een “High Tea To Go” bestellen. U krijgt de lekkernijen (zoet en hartig) mee en kunt hiervan op een locatie naar keuze genieten. Het is ook mogelijk om ons servies hier voor te gebruiken!
Informeer naar de mogelijkheden!